top of page

Privacy Verklaring | Privacy Statement

Д&Р Елецтроница БВ, гевестигд аан Ријнкаде 15-б, 1382ГС Веесп, Недерланд, је верантвоорделијк воор де верверкинг ван персонсгегевенс зоалс веергегевен ин дезе привациверкларинг.


Цонтацтгегевенс:
Д&Р Елецтроница БВ

Ријнкаде 15-б

1382ГС Веесп

Недерланд

веб-сајт:_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_хттпс://ввв.днрброадцаст.цом

Маил: ддеријк@днрброадцаст.цом

тел: +31 (0)294 418 014

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Дуцо де Ријк је Фунцтионарис Гегевенсбесцхерминг ван Д&Р Елецтроница БВ

Хиј ис те береикен виа_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_ддеријк@др.нл

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Персоонсгегевенс дие виј верверкен

Д&Р Елецтроница БВ верверкт је персоонсгегевенс доордат је гебруик маакт ван онзе диенстен ен/оф омдат је дезе гегевенс зелф аан онс верстрект.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Хиерондер винд је еен оверзицхт ван де персоонсгегевенс дие виј верверкен:

- Воор-ен ацхтернаам

- Адресгегевенс

- Телефонски број

- Е-маил адресе

- Овериге персонсгегевенс дие у ацтиеф верстрект бијвоорбеелд инреспондент ен телефонисцх

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Бијзондере ен/оф гевоелиге персоонсгегевенс дие виј верверкен

Онзе вебсите ен/оф диенст хеефт ниет де интентие гегевенс те верзамелен овер вебситебезоекерс дие јонгер зијн дан 16 јаар. Тензиј зе тоестемминг хеббен ван оудерс оф воогд. Ве куннен ецхтер ниет цонтролерен оф еен безоекер оудер дан 16 ис. Виј раден оудерс дан оок аан бетроккен те зијн биј де он-лине ацтивитеитен ван хун киндерен, ом зо те вооркомен дат ер гегевенс овер киндерен верзамелд ворден зондер оудерлијке тоестемминг. Алс је ерван овертуигд бент дат виј зондер дие тоестемминг персоонлијке гегевенс хеббен верзамелд овер еен миндерјариге, неем дан цонтацт мет онс оп виа маил@др.нл, дан вервијдерен виј дезе информатие.

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

Мет велк доел ен оп басе ван велке грондслаг виј персоонсгегевенс верверкен

Д&Р Елецтроница БВ верверкт јоув персоонсгегевенс воор де волгенде доелен:

- Хет афханделен ван јоув беталинг

- Верзенден ван онзе ниеувсбриеф ен/оф рецламефолдер

- Је те куннен беллен оф е-маилен индиен дит нодиг ис ом онзе диенстверленинг уит те куннен воерен

- Је те информерен овер вијзигинген ван онзе диенстен ен продуцтен

- Ом гоедерен ен диенстен биј је аф те леверен

- Д&Р Елецтроница БВ верверкт оок персоонсгегевенс алс виј хиер веттелијк тое верплицхт зијн, зоалс гегевенс дие виј нодиг хеббен воор онзе беластингаангифте.

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

Геаутоматисеерде беслуитворминг

Д&Р Елецтроница БВ не постоји на основу аутоматизованих верверкинген беслуитен преко закен дие (аанзиенлијке) геволген куннен хеббен за особе. Хет гаат хиером беслуитен дие ворден геномен доор цомпутерпрограмма'с оф -системен, зондер дат даар еен менс (бијвоорбеелд еен медеверкер ван Д&Р Елецтроница БВ) туссен зит. Д&Р Елецтроница БВ гебруикт де волгенде цомпутерпрограмма'с оф -системен: нвт

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Хое ланг, ми персоонсгегевенс, чувајте се

Д&Р Елецтроница БВ беваарт је персоонсгегевенс ниет лангер дан стрикт нодиг ис ом де доелен те реалисерен ваарвоор је гегевенс ворден верзамелд. Виј хатерен де волгенде беваартермијнен воор де волгенде (цатегориеен) ван персонсгегевенс:


персоонсгегевенс: 7 јаар веттелијк верплицхт

Персоналиа: 7 јаар веттелијк верплицхт

Адрес: 7 јаар веттелијк верплицхт

Ензовоорт : 7 јаар веттелијк верплицхт

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Делен ван персоонсгегевенс мет дерден

Д&Р Елецтроница БВ верстрект уитслуитенд аан дерден ен аллеен алс дит нодиг ис воор де уитвоеринг ван онзе овереенкомст мет јоу оф ом те волдоен аан еен веттелијке верплицхтинг. Мет бедријвен дие ув гегевенс верверкен ин онзе опдрацхт, слуитен виј еен беверкерс овереенкомст ом те зорген воор еензелфде нивеау ван бевеилигинг ен вертроувелијкхеид ван ув гегевенс. Д&Р Елецтроница БВ блијфт верантвоорделијк воор дезе верверкинген.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Колачићи, од вергелијкбаре тецхниекен, дие виј гебруикен

Д&Р Елецтроница БВ гебруикт оп дит момент геен цоокиес оф вергелијкбаре тецхниекен._цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_ Индија Д&Р Елецтроница БВ овергаат тот хет хет гебруик ван анд маке алл цоокиес фор цоокиес оп тхе цоокиес анд цоокиес динидие је приватност. Еен цоокие ис еен клеин текстбестанд дат биј хет еерсте безоек аан дезе вебсите вордт опгеслаген оп је рачунар, таблет или паметни телефон. Де цоокиес дие виј гебруикен зијн ноодзакелијк воор де тецхнисцхе веркинг ван де вебсите ен ув гебруиксгемак. Зе зорген ервоор дат де вебсите наар бехорен веркт ен онтхоуден бијвоорбеелд је вооркеурсинстеллинген. Оок куннен виј хиермее онзе вебсите оптималисерен. Ако желите да користите колачиће на вашем интернет претраживачу, можете да користите више колачића. Даарнааст кун је оок алле информатие дие еердер ис опгеслаген виа де инстеллинген ван вервијдерен бровсер.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Гегевенс инзиен, аанпассен оф вервијдерен

Је хебт хет рецхт ом је персоонсгегевенс ин те зиен, те цорригерен оф те вервијдерен. Даарнааст хеб је хет рецхт ом је евентуеле тоестемминг воор де гегевенсверверкинг ин те треккен оф безваар те макен теген де верверкинг ван јоув персонсгегевенс доор Д&Р Елецтроница БВ ен хеб је хет рецхт оп гегевенсовердраагбаархеид. Дат бетекент дат је биј онс еен верзоек кан индиенен ом де персоонсгегевенс дие виј ван јоу бесцхиккен ин еен цомпутербестанд наар јоу оф еен андер, доор јоу геноемде органиисатие, те стурен.

Је кунт еен верзоек тот инзаге, цоррецтие, вервијдеринг, гегевенсовердрагинг ван је персоонсгегевенс оф верзоек тот интреккинг ван је тоестемминг оф безваар оп де верверкинг ван јоув персонсгегевенс стурен наар маил@др.нл.

Ом ер зекер ван те зијн дат хет верзоек тот инзаге доор јоу ис гедаан, враген виј јоу еен копие ван је идентитеитсбевијс мет хет верзоек мее те стурен. Маак ин дезе копие је пасфото, МРЗ (машински читљива зона, де строок мет нуммерс ондераан хет паспоорт), паспоортнуммер ен Бургерсервиценуммер (БСН) зварт. Дит тер бесцхерминг ван је приватност. Ве реагерен зо снел могелијк, маар биннен виер векен, оп јоув верзоек.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Д&Р Елецтроница БВ је ер тевенс оп вијзен дат је де могаоијкхеид хебт ом еен клацхт ин те диенен биј де натионале тоезицхтхоудер, де Ауторитеит Персоонсгегевенс. Може се извршити путем линка:_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_хттпс://ауторитеитперсоонсгегевенс.нл/нл/цонтацт-мет-де-ауторитеит-персоонсгегевенс/тип-онс

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Хое виј персоонсгегевенс бевеилиген

Д&Р Елецтроница БВ неемт де бесцхерминг ван јоув гегевенс сериеус ен неемт пассенде маатрегелен ом мисбруик, верлиес, онбевоегде тоеганг,

онгевенсте опенбаармакинг ен онгеоорлоофде вијзигинг теген те гаан. Алс јиј хет идее хебт дат јоув гегевенс тоцх ниет гоед бевеилигд зијн оф ер аанвијзинген

зијн ван мисбруик, неем дан цонтацт оп мет онзе клантенсервице оф виа_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_маил@др.нл

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Д & Р Елецтроница БВ, која се налази на адреси Ријнкаде 15-б, 1382ГС Веесп, Холандија, одговорна је за обраду личних података као што је приказано у овој изјави о приватности.
_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Контакт подаци:

хттпс://ввв.др.нл

Ријнкаде 15-б

1382ГС Веесп

Холандија

Телефон: +31 (0) 294 418 014

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Дуцо де Ријк је службеник за заштиту података компаније Д & Р Елецтроница БВ

До њега се може доћи преко д.деријк@др.нл

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

Лични подаци које обрађујемо

Д & Р Елецтроница БВ обрађује ваше личне податке коришћењем наших услуга и/или пружањем ових информација нама.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Испод је преглед личних података које обрађујемо:

- Име и презиме

- Подаци о адреси

- Адреса Е-поште

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Посебни и/или осетљиви лични подаци које обрађујемо.

Наш веб-сајт и/или сервис не намеравају да прикупљају податке о посетиоцима веб-сајта који су млађи од 16 година. Осим ако имају дозволу родитеља или старатеља. Међутим, не можемо да проверимо да ли је посетилац старији од 16 година. Стога подстичемо родитеље да се укључе у онлајн активности своје деце, како би спречили прикупљање података о деци без сагласности родитеља.

Ако сте уверени да смо прикупили личне податке о малолетнику без овог пристанка, контактирајте нас путем маил@др.нл и ми ћемо те податке избрисати.

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

У коју сврху и на основу чега обрађујемо личне податке.

Д & Р Елецтроница БВ обрађује ваше личне податке у следеће сврхе:

- Руковање вашим плаћањем

- Слање нашег билтена и/или рекламне брошуре

- Позовите или пошаљите е-маил ако је потребно за обављање наших услуга

- Обавештавамо вас о променама наших услуга и производа

- Да вам испоручимо робу и услуге

- Д & Р Елецтроница БВ такође обрађује личне податке ако смо законски обавезни на то, као што су информације које су нам потребне за наше пореске органе.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Аутоматско доношење одлука

Д & Р Елецтроница БВ НЕ доноси одлуке засноване на аутоматизованој обради о стварима које могу имати (значајне) последице по људе. Овакве одлуке доносе компјутерски програми или системи, без укључивања особе (на пример, запосленог у Д&Р Елецтроница БВ).

Д & Р Елецтроница БВ не користи компјутерске програме или системе.

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

Колико дуго чувамо личне податке

Д & Р Елецтроница БВ не чува ваше личне податке дуже него што је неопходно да би се оствариле сврхе за које се ваши подаци прикупљају. Користимо следеће периоде чувања за следеће (категорије) личних података:

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

персонал дата_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_ 7 година Законски обавезан

Personalia       7 године Законски обавезан

Address      _cc781905- 5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д__цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д__цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_ 7 година

And so on     _cc781905-5cde-3194-bb3b- 136бад5цф58д_ 7 година Законски обавезан

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Дељење личних података са трећим лицима

Д & Р Елецтроница БВ пружа услуге искључиво трећим лицима и то само ако је то неопходно за извршење нашег уговора са вама или за испуњавање законске обавезе.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Колачићи или сличне технике које користимо

Д & Р Елецтроница БВ не користи колачиће или сличне технике.

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

Прегледајте, измените или избришите податке

Имате право да прегледате, исправите или избришете своје личне податке. Такође имате право да повучете своју сагласност за обраду података или да уложите приговор на обраду ваших личних података од стране Д & Р Елецтроница БВ и имате право на преносивост података. То значи да можете да нам поднесете захтев за слање личних података које поседујемо вама или другој организацији коју сте споменули у компјутерском фајлу.

Можете послати захтев за приступ, исправку, брисање, пренос података ваших личних података или захтев за поништавање сагласности или приговора на обраду ваших личних података на маил@др.нл.

Да бисмо били сигурни да сте ви поднели захтев за приступ, молимо вас да уз захтев пошаљете копију личне карте. У овој копији уцртајте своју фотографију за пасош, МРЗ (машински читљива зона, траку са бројевима на дну пасоша), број пасоша и службени број грађана (БСН). Ово је ради заштите ваше приватности. На ваш захтев одговарамо у најкраћем могућем року, али у року од четири недеље.

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Д & Р Елецтроница БВ такође жели да истакне да имате прилику да поднесете жалбу националном надзорном органу, Холандском органу за заштиту података. Ово се може урадити преко следеће везе:_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_хттпс://ауторитеитперсоонсгегевенс.нл/нл/цонтацт-мет-де-ауторитеит-персоонсгегевенс/тип-онс

_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_

Како штитимо личне податке

Д & Р Елецтроница БВ озбиљно схвата заштиту ваших података и предузима одговарајуће мере да спречи злоупотребу, губитак, неовлашћени приступ, нежељено откривање и неовлашћену модификацију.

Ако сматрате да ваши подаци нису правилно заштићени или постоје индикације злоупотребе, контактирајте нашу корисничку службу или виа_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_маил@др.нл

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

_д04а07д8-9цд1-3239-9149-20813д6ц673б_

Privacy Statement (English)

bottom of page